Knihkupectví na Santorini - Raisin, Rebecca (Grada Publishing, 2025)
Evie přijde o práci a její život se ocitne v troskách - ovšem vzápětí ji babička pozve na Santorini, kde si otevřela malé knihkupectví a potřebuje pomoct. Řecká idylka skončí ve chvíli, kdy majitel nemovitosti začne babičce hrozit výpovědí z nájmu. Jedinou šancí na záchranu je odvážný plán: Evie musí předstírat vztah s jeho vnukem Georgiosem, který vypadá jako řecký bůh