Něžně tě pohřbím - Petřeková, Lenka (George Publishing, 2025)
Detektivní thriller zachycuje pátrání vyšetřovatelky Nikoly Tůmové po sériovém pachateli brutálních vražd. Zmizely beze stopy. Ale někdo posílá mapu... Když se na stole vyšetřovatelky Nikoly Tůmové objeví anonymní dopisy se souřadnicemi, nikdo je nebere vážně. Jenže pak jsou na třech různých místech nalezena těla - pečlivě ukrytá, pohřbená s děsivou přesností. A je jasné, že někdo vraždí systematicky. S láskou. A znovu. Na začátku to vypadalo jako špatný vtip, ale je jasné, že někdo si s nimi hraje. Někdo, kdo ví. A kdo zřejmě vraždil víckrát. Vyšetřovatelka Nikola Tůmová se pouští do pátrání, které ji zavede hluboko do mysli sériového vraha. Ten nenechává náhodu rozhodovat o ničem - každé tělo, každý detail, každá stopa má svůj důvod. A právě tam, kde ostatní nevidí nic, nachází Nikola vzorce. Spojitosti. A hrozbu, která teprve začíná