Plamenná pomsta - Castillo, Linda (Moravská Bastei MOBA, 2025)
Další kriminální thriller americké autorky je opět zasazen do ospalého městečka Painters Mill, kde žije početná komunita amišů. Kate Burkholderová je uprostřed noci přivolána k podezřelému požáru v lese. Když dorazí na místo, nalezne jen zuhelnatělé tělo. Oběť, kterou se podaří identifikovat jako amiše Milana Swanze, byla připoutána na hranici a zaživa upálena. Kate ví až moc dobře, že amišové tvoří uzavřenou komunitu a se svými problémy se příliš nesvěřují. Ve snaze odhalit pravý důvod smrti Milana Swanze se Kate musí ponořit do hlubin anabaptistické kultury a prohlédnout všechna temná zákoutí jejích dějin. Objeví přitom tajný odkaz, který ji přinutí pochybovat o tom, jak dobře zná amiše i své vlastní kořeny. Nakladatelská anotace. Kráceno