Přítelkyně - Dahl, Alex (Grada Publishing, 2025)
Charlotte, známá jako Keto královna, proslula svými nízkosacharidovými recepty a vlastním pořadem v televizi. Je ztělesněním ženy, která „má všechno". Když potká Bianku, okamžitě si padnou do oka. Bianka je kreativní a umělecká, díky ní se Charlotte cítí uvolněnější a divočejší a okamžitě se z nich stanou nerozlučné kamarádky. Ale když Charlotte zorganizuje dámský pobyt na Ibize, jejich přátelství se začne ubírat temnějším směrem. Z dovolené plné slunce, moře a koktejlů se brzy stane noční můra. Zůstane to, co se stalo na dámské jízdě, skutečně na dámské jízdě? Nebo otřesou události z tohoto týdne Charlottiným pečlivě naplánovaným životem