Přiznání - Hoover, Colleen (Euromedia Group, 2025)
Když se jednadvacetiletá Auburn Reedová přestěhuje do Dallasu, má pocit, že jí osud neustále hází klacky pod nohy. Jenže ona nepatří k těm, kdo by se hned vzdával. Štěstí jako by se na ni usmálo teprve ve chvíli, kdy v ateliéru, kam se přišla ucházet o práci, potká charismatického malíře Owena Gentryho. Nadaný umělec vytváří obrazy podle anonymních doznání cizích lidí k tomu, čeho nejvíc litují. Sám však má tajemství, které by mohlo zničit to nejdůležitější, na čem Auburn v životě záleží. Co ale dělat, když rozum velí jinak než srdce?