Rok na francouzském venkově - Harvey, Gillian (Bourdon, 2025)
Po deseti letech práce grafické designérky je Lily nečekaně propuštěna. A jako každá chytrá žena ví, že lékem na přebytek času je trocha vína a pokec s nejlepší kamarádkou. Jenže druhý den ráno má Lily víc než jen kocovinu. Má úplně nový dům ve Francii.I přes počáteční rozčarování v tom vidí skvělou příležitost a těší se, že se s manželem Benem konečně přestěhují do Francie, vždyť o tom více než dvacet let snili. Lily však čeká další nepříjemné překvapení. Ukáže se, že Ben ve skutečnosti nikdy neměl v úmyslu do Francie odjet