Šeptající les: Klíč klíčů - Suchanek, Andreas (Dobrovský, 2025)
Srdce lesa jmenovalo naše přátele Lukáše, Ellu, vílu Štěstěnku, kočku Panči a Menoka Raniho ochránci magického Šeptajícího lesa. Zakrátko je zastihlo první volání o pomoc. Přišlo z jiného Šeptajícího lesa a podalo jim zprávu o velikém nebezpečí. Na žádost srdce lesa se všichni společně vrhli po hlavě do nového dobrodružství. A hned za začátku narážejí na obrovskou překážku: Někdo sabotoval podzemní mrkací dráhu, jediný dopravní prostředek mezi Šeptajícími lesy. Při odhalování příčiny, proč spojení nefunguje, navštíví naši přátelé další místa Šeptajícího lesa. Zavítají mezi inženýry mrkací dráhy, musejí se vydat do oblak, aby vyhledali už skoro zapomenutý národ Šeptajícího lesa a poprosili ho o pomoc. Nakonec stanou tváří v tvář novému protivníkovi. Co ten má za lubem? Vyjde jeho veliký plán?