Všechno nebo nic - Bowart, Anna (Fortuna Libri Publishing, 2025)
Romantický příběh o lásce, která přichází, když ji nečekáte. Eleanor utíká na druhý konec světa, aby si léčila rány z předchozího nevydařeného vztahu. A lékem na srdce se zdá být její protivný spolubydlící Ian. Eleanor udělala to, o čem sní mnoho žen - našla sílu, sbalila si kufry a utekla před toxickým vztahem až na Nový Zéland. Doufá, že tisíce kilometrů a čas její šrámy na srdci zahojí. Snaží se začít nový život, ale spolubydlící Ian jí situaci rozhodně neulehčuje. Je protivný, arogantní a neochvějně odhodlaný držet si ženy dál od těla. I on má svou minulost. Možná ale ani jeden z nich není tak silný, jak se snaží vypadat. Zdá se, že hádky a vzájemné provokování jen maskují rostoucí přitažlivost. Obstojí křehce vznikající pouto, když se El bude muset vrátit domů, nebo je osud rozdělí? Nakladatelská anotace