Brácha není asparágus - Barochová, Hudáčková (Albatros Media, 2024)
Linda si přeje to, co každá jedenáctiletá holka – zapadnout mezi ostatní a najít si kamarády. Jenže jak na to, když má váš brácha poruchu autistického spektra a strhává na sebe veškerou pozornost doma i ve škole? Příběh o složitém sourozeneckém poutu, který ukazuje, že i komplikované vztahy mohou být plné lásky.