Cinky linky: S písmenky do školky - Král, Robin (Euromedia Group, 2024)
Kniha seznámí děti s písmenky a hláskami. Dozvědí se například, jak písmenko vypadá, naučí se je hledat ve slovech a procvičí výslovnost dané hlásky. Text obsahuje hádankové ilustrace i zábavné cvičení