Dalila a výtah bez dveří - Smolíková, Klára (Euromedia Group, 2024)
Dalila se stěhuje do domu s výtahem, a to výtahem neobyčejným, protože mu chybí dveře. Jeho kabinky neustále jezdí nahoru a dolů a nastoupit se do něj odváží jen ti opravdu kurážní. Dalila má pro strach uděláno, ale ve výtahu jezdit nesmí, protože jí ještě nebylo dvanáct let. Díky tomu ale má spoustu příležitostí řádně se seznámit s novými sousedy, ať už jim je to po chuti, nebo ne. A tak se nebojte skočit do výtahu a zažít parádní dobrodružství!