Dubánek a tajný vzkaz - Smolíková, Klára
Příběh o zvědavém dubánkovi Borkovi, který chce všemu porozumět. Když se v lese doslechne o šipce z klacíků, vydá se prozkoumat, kam ukazuje a jakou záhadu ukrývá..