Slon v šuplíku - Barochová, Hudáčková (Portál, 2024)
Vejde se slon do šuplíku? Kdo doběhne první na louku ke kládě a stane se žampiónem? Naučí se hroši chovat jako hoši? Jak vypadá luskoun: je to něco mezi vlkodlakem, upírem a krvavým kolenem dohromady? A chtěli byste mít doma ve vaně lachtana? Nebo žirafu?