Kamarádi z Medového lesa. - Schütze, Andrea, 1970- (Kazda, 2021)
Další příběh čtyř zvířecích kamarádů, kteří pomáhají dětem z lesní školky. Tentokrát se děti naučí, jak se chovat v lese a ještě k tomu zažijí parádní dobrodružství. Už několik dní bez ustání prší. Kamarádi z Medového lesa si hoví v suché skrýši, a aby zahnali nudu, nakreslí si mapu pokladu. Pak ale jejich mapa padne do rukou dětem z lesní školky. Zvířátka neváhají a pro své malé dvounohé kamarády nějaký ten poklad seženou a tím pro ně připraví napínavé dobrodružství. Nemají přitom ani tušení, že to, co je pro ně nepotřebné harampádí, může mít pro někoho jiného nedozírnou hodnotu... Nakladatelská anotace. Kráceno.