Tři hodiny lásky - Bernášková, Jana, 1981- (Rosier, 2025)
Příběh o vášni, kde se rozum utopí v klíně a duši ženy, a o manželství, které nikdy neexistovalo. Kolik času potřebujeme na povrchní setkání nad kafíčkem, kolik na sex a kolik času na lásku? Dokážou se ženy navzájem vytušit, aniž by o sobě věděly? A jak moc může být křehký jeden muž? To vše se dozvíte v příběhu Viktora a Karolíny, kteří nechtějí nikomu lhát, ale přesto to dělají na každém kroku. Nakladatelská anotace. Kráceno.