Divoká Aljaška - Tucker, K. A. 1978- (Red, 2024)
Volné pokračování milostného románu odehrávajícího se na Aljašce. Všechna romantická klišé hlavní hrdinky jdou stranou pod palbou skutečného života. A tak si Calla musí sama najít své místo na nevšedním místě s neobyčejnými lidmi. Když se Calla vrací zpátky do Toronta, není si vůbec jistá, jestli Jonaha, do kterého se na Aljašce tak bláznivě zamilovala, ještě někdy uvidí. Jednoho dne se však Jonah nečekaně objeví na prahu jejího domu a navrhne jí, aby se za ním na Aljašku přestěhovala. A Calla překvapivě souhlasí. Rozhodne se opustit celý svůj dosavadní život a vydat se do neznáma, aby se svou láskou našla na Aljašce nový domov. Jejich původní plán najít si dům v blízkosti velkoměsta však brzy vezme za své, a než se Calla naděje, stěhují se spolu na venkov, do staré roubenky na břehu jezera, daleko od lidí, daleko od civilizace. Nakladatelská anotace. Kráceno.