Modrý horizont - Smith, Wilbur, 1933- (Klokan, 2003)
Další generace Courtneyů vyráří na cesty, aby uplatnila své nároky na jihu Afriky. Dostávají se do nebezpečné přírody plné divoké zvěře. V patách jim je skupina bezohledných vojáků a domorodých stopařů.