Monzun - Smith, Wilbur (Klokan, 2000)
Mistr námořnického řemesla Hal Courtney se po čtyřleté přestávce chystá na svou poslední a nejnebezpečnější výpravu. Pod záštitou Koruny vyplouvá za posláním, které má jen dva možné výsledky - slávu, nebo smrt. Hal však musí myslet také na osud svých čtyř synů. Všichni čtyři sehrají důležitou roli v boji Courtneyovy rodiny o kořist, která daleko přesahuje sny každého z nich