Zlatokopové - Smith, Wilbur, 1933- (Alpress, 2004)
Hrdina Smithova struhujícího příběhu z prostředí dávných zlatokopů je ambiciózní a nesmlouvavý důlní expert Rod. Ví velice dobře, že získání postu generálního manažera je mimořádná šance, jaká se naskytne jednou za život. Pokud však funkci přijme, musí se stoprocentně a bez odmluvy podrobit chladně uvažujícímu důlnímu magnátovi...