Anděl zkázy ; překladatel Pavel Sojka - Crais, Robert (Metafora, 2002)
Carol Starkeyová, která pracovala jako pyrotechnička, skládá střípky svého minulého života, účastní se pátrání po šíleném maniaku a do pátrání i jejího života zasáhne značnou měrou zvláštní agent Jack Pell.