Těla na prodej - Cole, Lester, 1904-1985 (Domino, 2011)
Daniella Crosbyová měla tělo, za které byli muži ochotní platit horentní částky. Nakonec to ale byla ona, kdo zaplatil cenu nejvyšší. Zaživa to musela být krásná dívka. Teď tam ale ležela zmasakrovaná k nepoznání, sexuálně zneužitá a mrtvá...