Slepá ulička - Volný, Sláva (Původní česká detektivka, 2010)
Příběh se odehrává počátkem 90. let minulého století v prostředí lesních dělníků. Redaktor z Prahy přijíždí na základě anonymního tipu do Jizerských hor pátrat po okolnostech podivného pracovního úrazu se smrtelnými následky jednoho z nich, podle pisatele dopisu však vraždy. Jeho příjezd rozpoutá řetěz dalších úmrtí...