Hurvínkův rok - Štáchová, Helena (Ahoj děti - Dobrou noc, 2010)
V nové knížce Hurvínkův rok přinášíme dvanáct příběhů stejně jako je měsíců v roce: v lednu si dává Spejbl novoroční předsevzetí a nutí k tomu i Hurvínka, v únoru si všichni vychutnávají sněhovou nadílku, v březnu se začíná hlásit jaro a bábinka jevítá jarním úklidem... a tak se měsíc po měsíci dostaneme až k Vánocům v prosinci. To budete koukat, co všechno se dá během jednoho roku zažít a vymyslet