Klam - Kellerman, Jonathan (Domino, 2011)
Dvacátá pátá kniha série Alex Delaware. Vedle mrtvého těla Elise Freemanové je nalezeno DVD, v němž citově i fyzicky zničená žena vypráví mrazivý příběh o dlouhodobém zneužívání, jemuž ji vystavili tři sadističtí trapitelé, profesoři jedné z nejprestižnějších středních škol v Los Angeles. Milo Sturgis, který případ vyšetřuje, požádá o odbornou pomoc Alexe Delawarea. Od samého počátku vyšetřování je zřejmé, že tento případ bude lopotným hledáním pravdy mezi společenskou smetánkou a že případné soudní líčení se ponese ve znamení špinavých právnických kliček.