Cesta časem - Roberts, Nora (Arlekin, 2011)
Muž z budoucnosti: Pro Caleba Hornblowera, který se dostal do přítomnosti, bylo těžké vrátit se do 23. století a opustit kouzelně nevinnou Liberty Stoneovou. Cesta v čase se mu stala osudnou. Do minulosti: Jacob Hornblower následoval svého bratra Caleba do minulosti a doufal, že ho přemluví k návratu. Učarovala mu však Libertina divoká sestra Sunny, a tak sám zjistil, že i pro člověka budoucnosti, který nevěří na romantické příběhy, je láska silným poutem