Kdo tě hlídá ; překladatel Jana Vlčková - Higgins Clark, Mary (Klokan, 2011)
Mladá lékařka Monica má na starosti zajímavý případ. Musí zjistit, jestli modlitby sestry Catherine mohly vést k vyléčení chlapce nemocného rakovinou. Postupem času se dostává hlouběji do případu a zjišťuje, že ji s Catherine spojuje naprosto odlišné tajemství. A někdo velice touží po tom, aby pravda nikdy nevyplula na povrch...