Císařova hrobka - Berry, Steve (Domino, 2011)
Hrobka prvního čínského císaře, střežená podzemní terakotovou armádou, byla po více než dva tisíce let skryta lidským zrakům. A přestože je v dnešní době považována za jedno z největších archeologických nalezišť světa, čínská vláda do ní stále odpírá plný přístup. Proč? Nalézt odpověď je úkol pro Cottona Malonea, jehož životem otřásl mail s odkazem na neznámou internetovou stránku...