Orel v oblacích - Smith, Wilbur (Klokan, 2001)
Mladý pilot David Morsan končí službu u letectva JAR a chystá se na svatbu s žurnalistkou z Izraele. Obřad se odehrává v Jeruzalémě, kde zaútočí arabští teroristé a David se mstí. Vstupuje do služeb izraelského letectva a v jednom vzdušném souboji je nadosmrti poznamenán...