Fimfárum / Do třetice všeho dobrého - Werich, Jan (Albatros, 2011)
Fimfárum do třetice všeho dobrého obsahuje 3D fotografie, knížka vychází se speciálními stereoskopickými brýlemi a je určena nejen všem milovníkům humoru Jana Wericha a krásných knih, ale i fanouškům nového filmu. Premiéru 3D filmu Fimfárum do třetice všeho dobrého, která se uskuteční 10. února 2011, doprovodí i tato nová„filmová“ knížka, která stejně jako třetí díl filmu obsahuje pohádky Jana Wericha. Tentokrát jde o pohádky Jak na Šumavě obři vyhynuli, O kloboučku s pérkem sojčím aneb Král měl tři syny a Rozum a Štěstí.