Zlata Adamovská - Hladký, Jakub (České hvězdy, 2010)
Zlata Adamovská je právem označována za jednu z nejpopulárnějších a nejtalentovanějších českých hereček. Na svém kontě má přes dvě stovky filmových, televizních a divadelních rolí. A její okouzlující hlas nadaboval nespočet divácky úspěšných filmů a seriálů. Díky tomu získala několik prestižních ocenění a především trvalou přízeň publika