61 hodin - Child, Lee (BB/art, 2011)
Zima v Jižní Dakotě. Husté sněžení, zledovatělé silnice, unavený řidič. Autobus dostane smyk, sjede do příkopu a zůstane uvězněný v blížící se bouři. Jack Reacher přesvědčil řidiče, aby ho vzal na zadní sedadlo do autobusu. Nechce konat dobro. Nemá však rád lidi, kteří páchají zlo...