Já a on ; překladatel Drahomíra Smutná - Keleová - Vasilková, Táňa (NOXI, s.r.o., 2011)
Příběh hlavních hrdinů - Lenky a Michala - je vystavený na obrazech z manželského života. V průběhu času poznávají, že jen láska nestačí. Pokud chtějí spolu zůstat a vést šťastný život, musí se to naučit. I za cenu ústupků, kompromisů a zřeknutí se vlastních přání a tužeb. Vždyť láska za to stojí.