Devátý soud - Patterson, James (Klokan, 2011)
V garážích nákupního centra dojde ke střelbě a za oběť jí padne mladá žena se svým dítětem. Protože neexistují svědci, může Lindsay Boxerová pracovat jen se vzkazem napsaným červenou rtěnkou na přední sklo auta. Další vražda na sebe nedá dlouho čekat, a než Lindsay najde spojitost mezi oběma případy, přinutí ji vrah, aby dala život v sázku.