Vražda na Den otců - Harris, Lee (Motto, 2011)
Úspěšný spisovatel Arthur Wien je nalezený mrtvý na podlaze newyorské restaurace, kde večeřel s partou starých kamarádů. Christine rozplétá jejich společnou minulost a objevuje motivy, které vedly k vraždě.