Šarlatové noci - Deveraux, Jude (Baronet, 2011)
Sara Shawová nemůže být šťastnější. Datum svatby s okouzlujícím Gregem Andersem je dohodnuto, svatební šaty hotovy, kytice objednány. Avšak pár dnů před svatbou přijme Greg během noci telefonní hovor a bez vysvětlení zmizí. Dva dny poté se k Saře vetře mladý muž. Je detektiv a pátrá po Gregově matce, celostátně hledané kriminálnici. Mike se domnívá, že jej čeká snadný úkol...