Smaragdové objetí - Drake, Shannon (Domino, 2011)
Martise St. Jamesová se vydává na tajuplný skotský hrad lorda Bruce Creeghana, kde doufá nalézt pravdu o smrti své drahé přítelkyně a také cenný smaragd. Ponuré sídlo plné tajných chodeb a svérázných obyvatel jí nahání strach, neboť se k němu vážou hrůzyplné příběhy a mýty - a některé jako by se s jejím příjezdem dokonce začaly vyplňovat.Klidu jí nepřidává ani domácí pán, který ji vábí a zároveň odpuzuje, probouzí v ní pochybnosti a ustavičně ji nabádá, aby odjela dřív, než se naplní rodové prokletí, jež přivádí mladé ženy do záhuby. Vystrašená Martise se rozhodne zmocnit smaragdu a odplout, ale drahokam hledá marně...