S jedním uchem na veselo - Šabach, Petr (Listen, 2011)
Knížka povídek úspěšného autora obsahuje šest nejlepších textů, který vyšly v souborech Nakladatelství Listen (Miluj mě víc, Schůzky s erotikou, Tenkrát za totáče) a čtyři nové.