Blues - Hrabě, Václav (Labyrint, 2010)
Nové vydání všech básní legendárního českého beatnika Václava Hraběte (1940-1965). Vychází v nové grafické úpravě s fotografiemi Pavla Baňky, který v roce 1964 společně s V. Hrabětem, I. Zemánkovou a V. Čerepkovou vystupoval v text-apellové skupině v pražské Viole.