Palác stříbrných panterů - Brezina, Thomas (čtení, radost, poučení, 2011)
Kamarádi z Klubu Tygrů - Biggi, Luk a Patrik mají štěstí - mohou strávit část prázdnin v Indii. Jejich indický přítel jim svěřuje tajemství - v opuštěném maharádžově paláci uprostřed hluboké džungle žijí vzácní stříbrní panteři. Poklidný život nádherných šelem je však náhle ohrožen. V rozpadlých zdech paláce se totiž skrývá ještě jeden poklad, jehož se za každou cenu chtějí zmocnit chamtiví podvodníci. Jsou rozhodnuti brutálně odklidit mírumilovná zvířata z cesty. Podaří se Klubu Tygrů jejich odporné plány překazit? Zapoj se do pátrání i ty a zažij celé dobrodružství z první ruky!