Medvědí příběhy ; ilustrátor Kerstin Völker ; překladatel Radana Sedláčková - Ondracek, Claudia (Zkusím číst sám, 2010)
Čtyři veselé příběhy o medvědech. Jak před medvědy bezpečně ukrýt potraviny? Jak se z obyčejných kluků stanou Divocí medvědi? Co dokáže kamarádská pomoc? Jak se tančí s medvědem? O tom všem vypráví knížka určená začínajícím čtenářům. Kniha je vhodným doplňkem ke slabikářům a čítankách žáků prvních tříd, kteří se učí číst genetickou metodou.