Příhody malého poníka - Färber, Wener, 1957- (Thovt, 2006)
Tři příběhy Katky a jejího poníka jsou plné dobrodružství a kamarádství. Příběhy jsou psány nejenom v češtině, ale i v němčině.Každá dvoustrana obsahuje jednu stranu s českou verzí příběhu a druhou stranu s týmž příběhem v němčině. Na závěr knihy jsou vysvětlena některá důležitá slovesa.