Pirátská princezna. Velká honba za piráty - Arold, Marliese (Thovt, 2010)
Princezna Lara má už života na zámku plné zuby. Kdykoliv může, uteče z něj pryč. V přístavu čeká její divoká banda, Piráti pirátů! Společně prožívají ta nejúžasnější dobrodružství - protože Lara je ...Pirátská princezna!