Jasný případ ?! 40 kriminálních minipříběhů k řešení - Obrist, Jürg (Thovt, 2006)
V detektivní kanceláři Šikula a spol. se řeší stále nové případy. Darebáci totiž používají různé triky a fígle... Podaří se Ditě Moudré a Filipovi Šikulovi ty případy rozlousknout?