Vanda - Přísně tajné! - Geisler, Dagmar, 1958 - (Thovt, 2006)
Vanda a její nejlepší kamarádka Katka jsou zajedno: ti dospělí absolutně blázní! Je třeba vymyslet plán, jak přivést dospěláky k rozumu ...