O čem si kočky povídají - Kolloch, Brigitte 1975 - (Thovt, 2010)
Kocour Max je nešťastný. Doma si ho nikdo nevšímá a tak se rozhodne, že vezme do zaječích. Také Májin kocour Oskar zničehonic zmizí. Mája ho však vypátrá na velmi neobvyklém místě.