Pirátské příhody - Boehmel, Julia (Zkusím číst sám, 2008)
Kapitán Kmínka pluje se svými muži napříč sedmi světovými moři s cílem získat co největší kořist. Naproti tomu Lola se chce stát pirátkou, a proto navštěvuje pirátskou školu a učí se děsivě šklebit a šplhat po laně.