Dítě je dítě - Weninger, Brigitte (Thovt, 2006)
Poté, co se po tatínkovi Žabákovi a mamince Žabákové slehla zem, dvě jejich malé žabičky zůstaly opuštěné. Paní Kosová, pan Krtek a pan Ježek by jim rádi pomohli, ale žádný z nich neví jak. Pak se ale objeví maminka Myšková a rozhodne se o žabičky postarat se slovy: „Dítě je dítě. A všechny děti potřebují střechu nad hlavou, místo na hraní,dobré jídlo a někoho, kdo je má rád!“ Všichni společně se malé žabičky postarají.