Horká krev - Jackson, Lisa (Domino, 2011)
V zašlém hotelovém pokoji byla nalezena uškrcená prostitutka. Několik mil odtamtud zvedne populární rozhlasová moderátorka Samantha Leedsová telefon a z něj poprvé uslyší neznámý mužský hlas, který jí sděluje, že nastal čas, aby začala pykat za své hříchy.