Strážce úsvitu - Howard, Linda (Klokan, 2011)
Grace, specialistku na středověké rukopisy, ani ve snu nenapadne, že by v hromádce starých listin mohla najít cestu ke ztracenému pokladu. Když se jí podaří rozluštit legendu o templářských rytířích, ona i její rodina se stanou terčem nelítostného zabijáka. Grace, aby se zachránila i pomstila, musí získat za spojence černého Nialla.