Oltář ztraceného ráje - Rollins, James (BB/art, 2011)
Po pádu Bagdádu narazí dva iráčtí chlapci na ozbrojené muže rabující v městské zoologické zahradě. Stavidla se otevřela a stovky exotických ptáků, savců a hadů se pašují do západních zemí. Jenomže tento zločin skrývá ještě hlubší tajemství...